sâmbătă, 28 august 2010

multumesc pentru participarea la seminarul: "BUCURESTI 2020.

ZF - de 10 ani prima pagina in afaceri
va multumesc pentru participarea la seminarul:
"BUCURESTI 2020.
Ce proiect avem pentru un sfert din populatia tarii?"
descarcati prezentarile cititi cele mai importante
stiri de la eveniment parteneriat & promovare contact

Gheorghe Patrascu - arhitectul-sef al Capitalei:
"Modul de administrare al Bucurestiului este atipic. Are sapte bugete, sapte strategii de dezvoltare. Bucurestiul are nevoie de o reforma administrativa pentru a duce la bun sfarsit acest obiectiv. Dezvoltarile urbanistice se pot face si de catre sectoare. Ar trebui regandite competentele administrative si relatia cu Ilfovul."

Gheorghe Udriste - director general al Metrorex:
"Nu cred ca in 10 ani de acum incolo vom face mare lucru. Administratia publica locala a scapat din mana dezvoltarea orasului. Sunt zone unde s-au construit cladiri care vor mutila orasul. Fara o reforma bine stabilita nu vom putea realiza nimic concret. Nu se va putea face nimic fara transport public, proiectele pe care le vom demara trebuie sa fie axate pe prioritizarea acestuia."

Mircea Raicu - viceprimarul Capitalei:
"Suntem intr-un an de criza, bugetul este acelasi ca in 2007, dar atunci veneau bani din fonduri structurale, din credite.In acest an primarul nu a reusit sa dea drumul la niciun proiect nou, asa ca mi-e foarte greu sa spun ce se va intampla in 2020. Acum, cu ajutorul Guvernului japonez avem planuri de dezvoltare a infrastructurii pana in 2020."

Cristian Secosan - CEO al Siemens Romania:
"Provocarile pentru primarii sunt legate de gasirea unui echilibru intre trei obiective: competitivitatea economica, mediul inconjurator si calitatea vietii urbane. Avem nevoie de mai multe proiecte pe partea de transport pentru a face fata cererii si trebuie sa punem un accent mai mare pe energia regenerabila."

Claudiu Munteanu-Jipescu - Local Partner al Salans:
"In Romania 25% din procedurile de achizitii publice sunt anulate chiar de autoritatea contractanta, pentru ca exista teama repercusiunilor ulterioare chiar si in cazul in care nu exista evidenta incalcarii unui interes public. Problema principala este lipsa de experienta si capacitatea limitata de implementare a autoritatilor publice."

Paul Kielstra - Economist Intelligence Unit:
"Este nevoie de o abordare ecologista, dar aceasta tine de istoria unui oras, de dimensiunea acestuia, de resursele naturale si de implicarea oamenilor in societatea civila. Nu putem astepta sa devenim bogati inainte de a deveni ecologisti."
OFERTA SPECIALA DE ABONARE - 15% DISCOUNT
Pentru ca ne sunteti un partener fidel, fapt dovedit prin participarea la evenimentele noastre, beneficiati de 15% discount fata de oferta standard de abonare, la pachetul de business ZIARUL FINANCIAR si BUSINESS Magazin pe 12 luni, daca va abonati acum. Pentru detalii Click aici
DESPRE ZIARUL FINANCIAR
Primirea zilnica a acestui mesaj nu va obliga in nici un fel fata de ZIARUL FINANCIAR. Mesajul isi propune doar sa eficientizeze schimbul de informatii intre dumneavoastra si ZIARUL FINANCIAR.
Pentru a va dezabona de la notificarile ZF click aici

GALERIE FOTO
» mai mult
CEC
CEC
Salvati-va in agenda data urmatoarelor evenimente ZF:
SOLUTII CASTIGATOARE PE TIMP DE CRIZA - TIMISOARA
Hotel Continental, 11 noiembrie 2009
ORACLE DAY
World Trade Center - Pullman, Bucharest, 04 noiembrie 2009
CONTACT
Str. Baratiei, nr. 31,
Sector 3, Bucuresti
Tel./Fax: 0318.256.293
E-mail: evenimente@ziarulfinanciar.ro

Niciun comentariu: