sâmbătă, 28 august 2010

Dragi colegi,

ADAF-Asociatia pentru Dezvoltarea Antreprenoriatului Feminin doreste sa va multumeasca pe aceasta cale pentru participarea si implicarea activa la cursul de formare formatori :”Democratie participativa” organizat la Bucuresti in data de 7 iulie 2009, in cadrul proiectului :”Cetateni activi pentru o Europa mai buna” cu sprijinul financiar al Comisiei Europene prin programul “Europe for citizens”.

Interesul dvs. pentru implicarea in dialogul cu institutiile europene si in procesul decizional ne intareste convingerea ca impreuna putem continua exercitiile de influentare a politicilor publice. In calitate de formatori va puteti implica in diseminarea cunostintelor dobandite la curs in cadrul organizatiei pe care o reprezentati largind sfera cetatenilor capabili sa devina activi in politici publice.

Va reamintim sa va marcati in agenda dvs. perioada 10-12 septembrie pentru participarea la cel de al doilea eveniment :”Panel de dezbatere cetateneasca” cu participarea unor europarlamentari. Vom reveni cu detalii tematice si organizatorice legate de acest eveniment.

In cursul saptamanii viitoare va vom transmite si concluziile cursului precum si propuneri pentru continuarea activitatii prin crearea unor mecanisme de informare si comunicare cu institutii europene.

Va rugam de asemenea sa ne transmiteti exemple din bunele practici ale dvs. si cazuri de succes privind implicarea in politici publice la nivel local, national si european.Veti primi in urmatorul email o invitatie pentru vizualizarea albumului foto realizat in mod profesionist de colegul nostru, dl.Radu Cajvaneanu caruia ii adresez si pe aceasta cale multumiri. Asa cum am promis o sa va transmitem si lista participantilor cu datele de contact.

Pentru realizarea tabloului promotiei Colegiului va rog sa imi transmiteti o fotografie a dvs. jpeg.

Daca aveti nevoie de sprijin in domeniul pe care il stapanim nu ezitati sa ne solicitati un punct de vedere. Daca doriti sa aprofundati unele teme dintre cele prezentate in agenda sau adiacente, va rugam sa ni le faceti cunoscute, pentru a va invita spre participare.

In numele ADAF va felicit in calitatea dvs. de absolvent al primei promotii a Colegiului de democratie participativa si va dorim noi infaptuiri in activitatea pe care o desfasurati.


Cu prietenie,

Niciun comentariu: