miercuri, 31 octombrie 2012

Dragii nostri,
 
Sper ca voluntarii, proiectele de voluntariat, coordonatorii de voluntari si centrele de voluntariat s-au bucurat de o activitate intensa si plina de reusite in 2012!
 
A venit momentul din an sa va recunoastem meritele si sa va premiem! Competitia Gala Nationala a Voluntarilor, organizata de Federatia VOLUM, a deschis apelul nominalizarilor! In curand, vor curge comunicatele, articolele, si interviurile in presa centrala si locala. Ne bucuram de parteneri de nadejde si de oameni care ne ajuta sa ducem la bun final acest proiect.
 
Pana pe 12 noiembrie asteptam nominalizarile voastre pe www.voluntariat.ro/gala. Atasat aveti si comunicatul de presa.
 
Gala va avea loc miercuri, 12 decembrie la Crystal Ballroom Palace in Bucuresti cu tema Romania Interbelica, anul I.L. Caragiale. Vom avea peste 300 de invitati, momente artistice de exceptie si multe surprize de care veti avea parte acolo.
 
Rugamintea catre voi toti este sa promovati aceasta lansare a nominalizarilor pe toate canalele organizatiilor voastre: website, Facebook, blog etc. Este un moment asteptat de voi toti si contam pe sprijinul vostru pentru a facemdin aceasta competitie cea mai reusita din intregul sector, si sa promovam Federatia noastra asa cum se cuvine!
 
Mult succes la promovare si nominalizari sa avem!
 comunicat

 
Anca Nastase
Director Executiv
VOLUM - Federatia Organizatiilor care Sprijina Dezvoltarea Voluntariatului in Romania
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Str. Boteanu Nr. 3B, Et. 3, Ap. 9, Sector 1, Bucuresti
Tel/Fax: 031 805 8165 ; Mobil: 0748 100 253
E-mail: office@federatiavolum.ro
Web: www.federatiavolum.ro
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Misiunea Federatiei VOLUM este de a facilita dialogul si actiunea comuna a tuturor factorilor interesati de miscarea de voluntariat, in vederea
dezvoltarii sustenabile a voluntariatului in Romania
 

Niciun comentariu: