joi, 22 noiembrie 2012

ASOCIATIA PENTRU DREPTURILE PENSIONARILOR DIN ROMANIA (A.D.P.R.)
Centrul de Politici pentru Diversitate actual Asociatia EduC,
Fundatia Pretuieste Viata 

Deschideti AFISUL !

Dragi prieteni,

Va trimitem un afis pentru o campanie care isi propune completarea bibliotecii Scolii din Heresti, Giurgiu, cu carti care au insemnat ceva pentru noi sau pur si simplu carti de literatura romana, necesare elevilor din clasele a V-a - a VIII-a.
Pe scurt, daca nu deschideti afisul:

Biblioteca Scolii din Heresti nu e una obisnuita - a fost realizata la initiativa profesoarei de romana din sat, cu ajutorul Fundatiei Pretuieste viata, deci al unor oameni.
Biblioteca asta nu are suficiente carti pentru cei peste 250 de elevi si noi vrem sa continuam ce au inceput ei. Va invitam sa alegeti o carte care a insemnat ceva pentru voi, sa scrieti un mesaj (poate fi povestea intalnirii cu cartea, poate fi ceva despre cel care v-a recomandat-o, etc) si sa o trimiteti pe adresa asociatiei noastre (este in afis) sau, daca strangeti mai multe de la prieteni sau colegi, va rugam sa ne anuntati la office@crpds.ro.
Actiunea este realizata de Asociatia EduC (fosta Centrul de Politici pentru diversitate, in parteneriat cu Fundatia Pretuieste Viata si Asociatia Pentru Drepturile Pensionarilor din Romania.

Bun gasit, carti frumoase!
Bun gasit, povesti despre carti si oameni!
Multumim!
Marilena Ion
Dir.Executiv crpds
office@crpds.ro

Elena Vaneata
presedinte A.D.P.R.
contact 0727716349

Niciun comentariu: