duminică, 23 noiembrie 2014



Stimata Doamna Elena Vaneata,

Numele meu este Ioana Schiau si sunt doctoranda in stiintele comunicarii la scoala Nationala de Studii Politice si Administrative (SNSPA). 

Va scriu in legatura cu o cercetare pe care o intreprind in prezent, legata strans de fenomenul demografic al imbatranirii populatiei. Cercetarea investigheaza modul in care persoanele de varsta a treia fac apel la umor in interactiunile lor sociale si modul in care acest lucru are sau nu impact asupra sentimentului de singuratate sociala pe care il resimt, precum si asupra abilitatilor lor de recunoastere a expresiilor faciale ale emotiilor.

Tinand cont de faptul ca initiativele pornite de ADPR au ca scop sustinerea persoanelor varstnice si o mai buna constientizare a caracteristicilor si nevoilor acestui grup, indraznesc sa va solicit sprijinul pentru continuarea cercetarii. As fi profund recunoscatoare daca mi-ati putea facilita o intalnire cu membrii centrului care credeti ca ar fi dispusi sa completeze un chestionar anonim. 

Puteti gasi mai multe detalii despre directiile studiului in scrisoarea atasata iar pentru claritate, chestionarul este de asemenea atasat. 

Va multumesc si astept cu interes un raspuns din partea dumneavoastra,

Cele mai bune ganduri, 

Ioana Schiau 

Doctoranda 
Stiintele Comunicarii
Scoala Nationala de Studii Politice si Administrative (SNSPA) 
0730861815

Niciun comentariu: