marți, 3 decembrie 2013Incep prin a va multumi voua, celor care ati participat astazi la intalnirea noastra, organizata de ADPR si Club 50+.
A fost o intalnre reusita, unde am fost colindati de formatia CARMINA TENERA de la Palatului National al Copiilor - prof. C-tin Popescu, apoi, am fost informati despre organizarea si functionarea sistemului national de ingrijiri la domiciliu de catre psiholog Alina Matei – CNPV, iar in final, domnul  Horatiu Paraschivescu ne-a incantat cu muzica folk de buna calitate.
Surpriza finala a venit din partea Doamnei Presedinta Elena Vaneata care a invitat doi investitori italieni, ce ne propun un sistem de sanatate gen telemedicina sistem ce va fi implementat in Romania, si despre care vom afla noutati la urmatoarea intalnire ce va avea loc marti 14 ianuarie 2014, in aceeasi locatie, Biblioteca Metropolitana din strada Tache Ionescu nr. 4.
Acesti simpatici domni investitori , sau simtit foarte bine alaturi de noi si ne-au cantat si incantat cu frumoase melodii interpretate la chitara.
A fost o dupa-amiaza reusita, unde ne-am simtit bine si am plecat incarcati cu energie benefica. 


Niciun comentariu: